Playlist Wave 97.4 - Απογευματινή Ζώνη


Το ηλεκτρονικό περιοδικό για τις τέχνες και τον πολιτισμό Independent.gr  προχωρά τη συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό Wave 97.4 ένα βήμα πιο πέρα.

Μέσα από τη σελίδα μας,  ο Wave 97.4 θα παρουσιάζει τη λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια του σταθμού, των παραγωγών, του κοινού και γενικότερα μουσικές που αξίζει να ακούσουμε, προσπαθώντας να συντονίσουμε τα κύματα των ήχων μας. Φρέσκα αλλά και κλασικά κομμάτια θα δημιουργούν την προτεινόμενη μουσική επένδυση της σελίδας μας για κάθε ώρα της ημέρας, προκαλώντας μας παράλληλα να γνωρίσουμε -ξανά- και να αγαπήσουμε τη Rock σκηνή.


Η πρωινή, απογευματινή και νυχτερινή ζώνη του σταθμού, θα μας προτείνει τα μουσικά κομμάτια που αξίζει να θυμηθούμε ή να γνωρίσουμε. Συνεχίζουμε με την απογευματινή ζώνη και τους παραγωγούς που μας κρατούν συντροφιά έως τις 8 μ.μ. Οι Νίκος Κάσδαγλης, Κώστας Κιουρής, Κλεοπάτρα, Θοδωρής Παγανιάς, Κατερίνα Ράλλη, Κώστας Στούμπος και Περικλής Τραχάνης ετοιμάζονται να συμπληρώσουν ένα ακόμα κομμάτι στο μουσικό μας παζλ. 

  Protomartyr - Why Does It Shake?
Κάσδαγλης Νίκος

Anthrax – Breathing Lightning  
Κιουρής Κώστας

Sivert Hoyem – Sleepwalking man 
Κλεοπάτρα

The Killers – Mr.Brightside 
Παγανιάς  Θοδωρής 

Courtney Barnett-Nobody really cares if you don't go to the party 
Ράλλη Κατερίνα

Stereophonics - I Wanna Get Lost With You 
Στούμπος Κώστας

Mumford & Sons - Wilder Mind 
Τραχάνης Περικλής


Wave 97,4

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις