Cinema Bars


Μας αρέσει να πίνουμε, επομένως, μας αρέσουν τα μπαρ, εστιατόρια, clubs και οπουδήποτε μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό μας. Κρατώντας αυτό ως δεδομένο προχωράμε σε άλλη μία αδυναμία. Μας αρέσουν και οι ταινίες.
Ο κινηματογράφος και γενικότερα η παρουσίαση με κάθε μέσο της αγαπημένης μας ταινίας, σε οποιοδήποτε χώρο. Βάζοντας όλα αυτά μαζί σε ένα μπλέντερ, διαλέγουμε να δημιουργήσουμε ένα cocktail με τα πιο ενδιαφέροντα κινηματογραφικά στέκια-bars .Ένας τόσο ιδιαίτερος και προσεγμένος χώρος όπως ένα bar κατέχει μοναδική θέση στα κινηματογραφικά πλατό. Πολλά από αυτά είναι δημιούργημα της φαντασίας και άλλα επιλογή ανάμεσα από τα καλύτερα του κόσμου.

Ας αφήσουμε την φαντασία μας να πάει κάπου μακριά και να καθίσουμε στο κάθισμα για ένα ποτάκι στο Mos Eisley Cantina Bar (Star Wars). Κάθε πελάτης είναι και μία διαφορετική ...προσωπικότητα. Κάθε ποτό μας οδηγεί συνήθως σε έναν καυγά, αλλά ευτυχώς πάντα υπάρχει ένας Jedi να προστατεύσει τον αδύναμο πελάτη. Το εξωπραγματικό ντεκόρ, τα βαρέλια με το αλκοόλ και η γενικότερη εικόνα μας σπρώχνει να καθίσουμε και να γευτούμε ένα cocktail .
Συνεχίζοντας την βόλτα μας μπαίνουμε στο Korova Milk Bar (A Clockwork Orange). Στον συγκεκριμένο χώρο πρέπει να εισέλθετε με διάθεση να δοκιμάσετε ...γάλα. Ξεχνάμε μπύρες, βότκα, ουίσκι και ετοιμαζόμαστε να εισχωρήσουμε σε έναν διεστραμμένο κόσμο που ο Stanley Kubrick δημιούργησε για την συγκεκριμένη ταινία. Γυμνές γυναίκες για να ακουμπήσετε το ποτό σας, το οποίο είναι γάλα, με ένα ιδιαίτερο ναρκωτικό να κρύβεται στο περιεχόμενο του.
Οι συντελεστές του Lost In Translation αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία και να μας οδηγήσουν για ένα χαλαρωτικό ποτό στο Park Hyatt Piano Bar. Bill Murray και Scarlet Johansson βρίσκονται για διαφορετικούς λόγους στην χώρα αλλά το στιλάτο bar ενώνει τους μοναχικούς ταξιδιώτες.
The Gold Room (The Shining) με τον Lloyd (Jack Nicholson) να απολαμβάνει το ποτό του σε έναν πανέμορφο χώρο. Ο barman με κόκκινο σμόκιν να εκπέμπει μία κλάση που αρμόζει σε ένα ιδιαίτερο και προσεγμένο περιβάλλον σαν αυτόν. Η συνέχεια γνωστή!
Αίμα, πολύ αίμα, αλλά στο The House of Blue Leaves (Kill Bill) θα ήθελες να πιείς ένα Σάκε πριν εμφανιστεί η Uma Thurman. Φυσικά η παρέα της θα ήταν ευπρόσδεκτη αλλά το σπαθί που κουβαλά μαζί της, αλλάζει κάπως τα δεδομένα.
Το 1988 ο Tom Cruise πρωταγωνιστεί στην ρομαντική κομεντί με τίτλο Cocktail. Ο χώρος πίσω από την μπάρα του ανήκει, και τα επαγγελματικά του δημιουργήματα δίνουν στον νεαρό Brian καταξίωση στον αστραφτερό χώρο της νύχτας. Κάθε βράδυ τα cocktails του γίνονται θέμα συζήτησης και μία ταινία σχετικά με το αλκοόλ γίνεται κλασσική.
Η λίστα με κινηματογραφικά bar πάρα πολλά, που περιμένει εσάς να τα ανακαλύψετε. Στην επόμενη κινηματογραφική σας απόδραση, ερευνήστε λίγο καλύτερα τον χώρο που ο ήρωας απολαμβάνει το ποτό του.
Πίνω για να κάνω τους άλλους πιο ενδιαφέροντες. – Ερνεστ Χέμινγουει, συγγραφέας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις