Br3akwave Festival 2016




Τιτλοφορήθηκε Br3akwave Festival επειδή συνέπραξαν η Br3ak Ev3nt και ο Wave 97.4. Το γεγονός είναι ότι ο Wave 97.4 γιορτάζει 10 χρόνια στον ραδιοφωνικό αέρα της Πάτρας, και μαζί με τη Br3ak Ev3nt ετοίμασαν ένα μεγάλο μουσικό Festival για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του! Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στην πλάζ του Ε.Ο.Τ. στο IONIO multi stage λίγο μετά τις 20.00 σας περιμένουν με ένα εξαιρετικό line up με τους: ‘DUBROVNIKS, LAST DRIVE, LES SKARTOi’ Είναι γεγονός!!!! Οι θρυλικοί DUBROVNIKS από την Αυστραλία στην Ελλάδα και στο πρώτο BR3AKWAVE FESTIVAL, αντέχεις να το χάσεις; 

O rock σταθμός της Δυτικής Ελλάδος στην προσπάθεια του να ταρακουνήσει το φεστιβαλικό τοπίο κατάφερε να χωρέσει σε μία ημέρα ονόματα αντάξια της 10χρονης ιστορίας του. Ο κόσμος, στην αρχή λιγοστός, κατάφερε τελικά να γεμίσει τον χώρο και να απολαύσει μουσικές επιπέδου μεγάλων φεστιβάλ. Αψεγάδιαστος ήχος και οργάνωση που ικανοποίησε και εκείνον που αποφάσισε να έρθει την τελευταία στιγμή, ώστε να απολαύσει τις μουσικές ιστορικών συγκροτημάτων όπως των Last Drive και Dubrovniks.

Το περιοδικό μας στηρίζοντας προσπάθειες τέτοιου είδους κάλυψε φωτογραφικά το φεστιβάλ στέλνοντας τον Βαγγέλη Πατσιαλό (http://blog.epatsialos.gr/), ο οποίος διαθέτει εμπειρία χρόνων σε αντίστοιχα μουσικά δρώμενα. Ο φωτογράφος, μία ημέρα πριν οδηγηθεί με τον εξοπλισμό του στο Release Athens Festival, μας παρουσιάζει μέσα από τον φακό του ό,τι είδε και «άκουσε» στο 1ο -ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλα- Br3akwave Festival.

Les ScartOi 


Last Drive




Dubrovniks








independent.gr

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις